Upute za korištenje

1. Kako koristi Infopunkt.tv?

Infopunkt.tv je medijski servis za novinare i producente koji kreiraju sadržaj za medijske kuće i druge korisnike. Registrirajte se na stranici za pristup i naši registracijski tim će kvalificirati vašu zahtjev.

2. Što je potrebno da bismo se služili Infopunkt.tv-om?

Da biste koristili Infopunkt.tv morate imati radnu stanicu sa sljedećim programima: Windows XP, 2000 ili 2003 ili Mac OS X s Internet Explorerom 6.x ili višim, Firefox 1.x ili višim, Netscape 7.2 ili višim, ili Safari 1.2.4 ; potrebna je, naravno broadband internet veza.

3. Kako ćemo prepoznati izvor?

Infopunkt.tv identificira sadržaj imenujući izvor uz informaciju gdje i kad je materijal snimljen. Materijale s Infopunkt.tv-a koristite u skladu s uređivačkom politikom vaše medijske kuće.

4. Koja se autorska prava odnose na sadržaj Infopunkt.tv-a?

Ukoliko ste naš pretplatnik skidanjem pojedinačnih priloga kupujete i autorska prava za reproduciranje, korištenje i montiranje materijala koji je na Infopunkt stranici, bez mogućnosti daljnje prodaje i kopiranje video materijala.

5. Nudite li gotove, montirane priloge?

Nudimo različite vrste materijala – sirovi materijal za pokrivanje, tonove i izjave, audio i fono materijale, fotografije i u nekim slučajevima gotove priloge. Većina je materijala sirova i nemontirana, izdvojeni su najznačajniji dijelovi i naglasci s događaja. Ipak, neke priloge nudimo s voice-overom ili bez njega.

6. Kako ćemo znati što možemo očekivati tijekom dana?

Dnevno u rubrici Najave, popisujemo događaje dana koje ćemo pratiti.

7. Kakva je kvaliteta materijala?

Infopunkt.tv nudi materijale u visokoj i niskoj rezoluciji. Svi su materijali dostupni u broadcast ili streaming kvaliteti. Objavljujemo materijale u formatu MPG2, no na zahtjev možemo osigurati materijal u drugom formatu. Kontaktirajte nas ako imate slične zahtjeve.

8. Kako integrirati Infopunkt.tv u svojoj redakciji?

Naš tim usko surađuje s medijskim kućama. Kontaktirajte nas. Pronaći ćemo rješenja za posebne potrebe vaše redakcije.

9. Kako nam Infopunkt.tv štedi vrijeme i novac?

Infopunkt.tv je na raspolaganju redakcijama 24/7. Infopunkt.tv je jedinstveni servis u kojem novinari mogu lako pronaći i brzo dobiti materijal. Naša platforma omogućava da dostupnost materijala u svakom trenutku. Nadamo se da vam naš servis biti koristan.