Registracija

Infopunkt.tv je B2B medijski servis namijenjen medijskim profesionalcima ali i drugim korisnicima video i audio materijala koji se mogu koristiti ovim servisom jednostavnom registracijom na našoj stranici.

Kako pristupiti video materijalima?

Pretplatite se

Infopunkt.tv omogućava korisnicima da sukladno pretplatničkom ugovoru (godišnjem, polugodišnjem, mjesečnom) pristupaju svim sadržajima na Infopunkt.tv servisu. Uplaćenom pretplatom, svi korisnici imaju pravo na skidanje svakog pojedinačnog video priloga najviše dva (2) puta po korisničkom računu.

Kupite pojedinačne video priloge

Za sve korisnike koji se ne žele obvezivati mjesečnim, tromjesečnim ili godišnjim ugovorima, Infopunkt nudi kupovinu pojedinačnog video priloga. Kupnjom pojedinačnog priloga, korisniku je omogućeno skidanje svakog pojedinačnog videa iz priloga, kojeg je kupio, najviše dva (2) puta.

Odaberite besplatne video materijale

Uz plaćene video priloge, Infopunkt.tv korisnicima nudi i besplatne video sadržaje za koje ne postoje ograničenja po pitanu broja preuzimanja i prava za uporabu. Besplatni sadržaji su posebno označeni na Infopunkt.tv stranicama.


Osobni podaciPodaci o mediju

Marketing